søndag 6. mai 2012

Vårtur opp lia

Søndag er turdag, og i dag kunnne valget stå mellom ski, sykkel eller tur på beina. Flott vær, men iskald vind gjorde valget enkelt, opp lia i skogen som ga god ly for vinden.Etter ei stund møtte vi rester av nysnøen etter skogsveien.Og det ble mer.....Her, midtveis i lia, pleier jeg å plukke villbringebær på seinsommeren.Godt med fjellsko, for det ble mer snø jo lenger opp vi kom.Så var vi oppe, men dette er ikke hytta vår.
Vi fant ei lita bu der vi kunne spise nista vår i solveggen.Da vi oppdaga at vi hadde glømt kaffekoppene, ble dette løsninga. Kaffen smakte fortreffelig i matboksene.Mye snø på Austfjellet i bakgrunnen.

Med Hjertemarsj i regi av det lokale Helselaget på Nordstjerna i går, og denne flotte turen i dag, ble det ei kjempefin helg.Ønsker dere alle ei riktig fin uke!

7 kommentarer:

 1. Ja, "man tager hva man haver", og kaffen smakte sikkert fortreffelig! Man kan vel regne med at snøen ligger enda ei stund, iallefall når den ikke gir seg med å legge seg på bakken, hverken "her eller der".
  Nyt ei god ny uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder fra vakkert vårlandskap :) Så fint at du deler med oss andre (som ikke har vært på tur i helga - men har vært i konfirmasjon og 60årsdag)

  Regner med at kaffen smakte ekstra godt ;)

  Ha ei flott uke :) :)

  SvarSlett
 3. Kaffe smaker godt uansett, nydelig tur dere har vært på.....deilig!
  Kjemefine bilder, sier alt :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Ååå så fine naturbilder du har tatt ! Koselig blogg du har, med mye fint.
  Kommer nok innom av og til. Ha en fin dag !

  SvarSlett
 5. Det var flotte turbilder:)Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 6. Deilig med slike turer i naturen, da smaker jo kaffen ekstra godt! Fine bilder- takk for at at vi fikk følge med! :-)

  SvarSlett
 7. Skulle gjerne ha vært med deg på tur i så flotte omgivelser:)
  Her regner det, så jeg sitter inne og koser meg med strikking mens snøen regner bort:)
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett