fredag 27. april 2012

UkerevySokkeprosjektet går framover, og her er fire par til klare for kaldere dager. Da er jeg over halvveis, og jeg er godt fornøyd både med innsatsen og resultatet. På paret lengst til venstre fikk jeg brukt opp fire forskjellige smånøster som hadde samme tykkelse.
Har tenkt litt på om jeg skulle lært meg tå-opp-sokker for å unngå smårestene, men er ikke kommet så langt. Det lilla, blå og røde garnet lå bare i sokkegarnkassen og venta på å bli brukt. Det er Viking Sportsragg og kjennes mykt og godt ut.På tirsdag hadde jeg symøte, og da er det vanlig at vertinna har en liten gevinst som vi trekker. Denne kopptua og en oppvaskkost var det Randi som vant. Fargen ser litt bleik ut her, men denne lyser garantert opp på kjøkkenbenken, og Randi hadde bruk for ny oppvaskkost og veldig lyst på den kopptua.


Onsdag kveld var det strikkekafe hos Gunn Elise. Vi pleier å holde til på Herredshuset, men denne kvelden hadde vi invitert oss selv til Gunns Vevproduker øverst i Uvdal. Hun har nemlig en velfylt garnbutikk også. Dette garnet havnet i posen min.Pt5-garnet skal bli tunika til meg selv, ikke akkurat et hasteprosjekt årstida tatt i betraktning, men jeg har lagt opp og strikka noen omganger. Det blir vel noen flere på bussturen til Hadeland Glassverk i morgen. Så ble det litt sokkegarn og et par nøster Vamsegarn til tova-votter. Alt dette stod på handlelista mi, og jeg er nesten imponert over meg selv at det ikke ble noe impulskjøp.


Sist Marianne hadde Give Away, var jeg så heldig å vinne. Nå har hun en ny på gang, og jeg anbefaler alle å henge seg på. Jeg gleder meg alltid til nye innlegg fra henne. Hun har interiørblogg også, så her er det noe for enhver smak.Tusen takk til alle dere som skriver hyggelige kommentarer på innleggene mine, og velkommen til nye følgere!
Jeg føler jeg har mange venner der ute i bloggverdenen, og jeg kjenner at det gir meg glede.

Jeg vil ønske dere alle god helg med disse ordene fra
"Ha en god dag".

Må det alltid, alltid
være noe du har lyst til å lære,
et sted du har lyst til å reise til,
noe du har lyst til å gjøre,
noen du har lyst til å møte.

11 kommentarer:

 1. Det var litt av en sokkeproduksjon! Du er flink å bruke restegarn. Heldige Randi som vant den fine kopptua!! Ønsker deg ei fin helg! :-)

  SvarSlett
 2. Ingenting som er er så godt som hjemmelaga koppetoger og sokker :)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Tjukkelabbar er kjekt å få og ha liggande til ei lita gåve. Endeleg har eg og funne ut at det er ganske greit å strikke labbar. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Heisann, du har hatt en travel uke :)
  Sokkene ble veldig fine og alt det deilige garnet da!
  Gleder meg til å se tunikaen ferdig om en stund, kjekt å ha noen langsiktige prosjekter også.
  Ha en super kveld!
  Fredagsklem

  SvarSlett
 5. Så glade lester!! Flinke deg :) Og heldige Randi som vant den lystige kopptua :) :)
  Sier som Berit: GLEDER meg til å se tunikaen ferdig. (og legger ikke skjul på at jeg er misunnelig på det lekre garnet du har kjøpt - enda mange MÅENDER til jeg kan tillate meg selv å kjøpe garn igjen)
  Ha en superflott helg. Her oppe i nord regner det :)
  Klem

  SvarSlett
 6. de er så koselige de sokkene dine , om jeg kan kalle de det :)
  trur jeg må låne ideen din om tå-opp sokkene for å unngå restegarn. :) var ganske lurt igrunn :) Gleder meg som flere andre (ser jeg) til tunikaen din blir ferdig !
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 7. Det vart flotte og gode sokkar. Fint garn du har kjøpt, og mykje spennande du har på gang. God helg.

  SvarSlett
 8. Sånn skal det være: strikke av rester og så blir det akkurat litt plass til et nytt prosjekt! Satt og festet tråder på mine ferdige prosjekt igår, det må også gjøres en gang innimellom. Akkurat no har æ bare ett lite strikkeprosjekt og det føles litt tomt..Kanskje på tide å starte med større prosjekt som skal brukes til høsten her også? Ha en fin helg :O)

  SvarSlett
 9. Så flotte sokker...de blir nok å varme godt til vinteren! Kopptue er forbruksvare, og disse hjemmestrikka er kjempegode. Har meldt meg på konkurranse hos byMarianne og håper på napp! Det er alltid godt å ha lageret velfylt til eventuelle prosjekt, det skal bli morsomt å se tunikaen du er i ferd med å strikke.
  Ha ei innholdsrik ny uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 10. Synes også det var noen fine sokker du har strikket, jeg har som mål og få unna litt av garnet mitt på sokker. Enn så lenge går det tregt...
  Fint å høre at det er flere enn meg med voksende garnlager :)

  Ha ei fin fin uke du også!

  SvarSlett
 11. Så mye fint du lager! Går det an å bestille hos deg? :-)

  SvarSlett