torsdag 25. august 2011

Pjoning med to farger

Etter flere par med ensfarga pjonavotter, hadde jeg lyst til å prøve mer i denne teknikken. Jeg så på noen votter i spiralmønster, og da jeg prøvde, ble det mønster som gikk i spiral, men mitt mønster ble ikke likt det som var på bildet. Det er kanskje det som heter personlig vri?  Eller eget design? 

I alle fall, etter at vottene var ferdige og jeg har lest litt mer på svensk, tror jeg nesten jeg har skjønt hvordan det gjøres.  Det vil imidlertid vise seg på neste par.

Jeg har brukt hvitt Toppull og svart Vestlandsgarn denne gangen. Disse vottene har jeg ikke tova da de virka tykke nok i utgangspunktet.  Jeg hadde beregna å tove dem, og derfor ble de litt lange for mine hender. Nyttige erfaringer for seinere par. Men jeg er fornøyd med resultatet, og jeg regner med det finnes hender de passer til.Det gikk med ca. 55g av det hvite garnet og ca. 35g av det svarte.

3 kommentarer:

 1. Hei på deg og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg :D

  Pjoning har jeg ikke prøvd meg på, blir veldig fint da så jeg skulle vel ha prøva,,en annen gang kanskje

  Ha en hyggelig helg :D

  SvarSlett
 2. Først og fremst må jeg takke for hyggelig besøk på bloggen min, det er trivelig å høre at du liker det jeg lager!

  Pjoning er en teknikk som sjelden er å se rundt omkring på bloggene, så det er flott å se at teknikken er i bruk. Har så vidt prøvd meg på pjoning selv, men da kun i én farge. Kjempefine votter du har lagd!

  Ha ei go helg :)

  SvarSlett
 3. takk for hyggelig kommentar. Ha en flott dag

  SvarSlett