søndag 17. april 2022

Lykkestunder

Så ble det en drømmepåske etter en heller dårlig start, og i dag er det så varmt at jeg lurer på om våren er i anmarsj til og med her. Nattefrosten sørger for fint skiføre på fjellet, og det setter jeg pris på.Med Hallingskarvet i sikte.
Med felleski er det passe glid for damer på 75 +.
Sol og snø. Bedre blir det ikke .


Først delen av påskeferien fikk vi besøk av Ingvild med familie. Det er alltid kjekt med småfolk i huset.
Her har Klara blitt den lykkelige eier av et broderi som jeg fant halvferdig etter mammaen hennes. Med det garnet som var igjen etter mange år, fikk jeg brodert det ferdig, kjøpt beslag og gjort det klart til å henges opp. Ble så glad over at Klara ville ha det på rommet sitt. Og så artig det var å brodere igjen!
Her har jeg hekla teppe i oldemorruter, og dette er blitt Ellinor sitt. Da har alle fire barnebarna fått , og neste gang blir det kanskje ett til meg selv? De fire innerste radene er restegarn i ulike farger, 100 m/50 g, og de to ytterste  er Karisma som har samme tykkelse. Heklekrok nr 4,0 og 88 ruter. Ferdig blokka ble det 165 x 113 cm, og det veier 1190 g.Ellinor koser seg med rømmebrød. 


Det har vært liten aktivitet på bloggene i det siste. Det betyr vel at de fleste har vært opptatt med uteaktiviteter,  familie og venner , og ingen ting er bedre enn det. Ønsker alle mine lesere fine vårdager nå framover. Håper alle er friske og raske!


Klem Ingunn


 

8 kommentarer:

 1. Stor stas å få så fint broderi, og kjekt at det kom til nytte. Og fint teppe, og smart måte å bruka restegarn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig kjekt å "lande" det broderiet, og stas for både mora og meg at Klara ble så glad for det. Det hoper seg opp med smårester som passer godt til å hekle oldemorruter med.Ikke lenge før jeg kan begynne å hekle mer....

   Slett
 2. Så gøy at du fant det gamle broderiet. Så fint det ble. Veldig gøy for barnebarnet å få det! Og hekleteppet er nydelig. Da er alle fornøyde. Så flotte skiturer du har hatt. Ser helt nydelig ut! Har dessverre ikke fått vært på fjellet i år, det er trist. Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ord! Jeg er ispirert av Rydderevolusjonen og har fått gått gjennom mye som jeg ikke visste jeg hadde. Det føles veldig godt å kunne kvitte seg med ting jeg aldri bruker. Foreløpig har jeg konsentrert meg om arbeidsrommet og bøker. Å gi noe et nytt liv er også fint sånn som med den elefanten.
   Jeg var på ski på søndag. Vårskitur i godvær. Men nå må vi visst tåle noen gråværsdager.

   Hilsen Ingunn

   Slett
 3. Ser ut som en fin påske med både skitur og besøk av barnebarn! Koselig med bilde og hekla teppe. Vi hadde noen dager med sommervarme forrige uke, men så kom nordavinden og det ble mer normal apriltemperatur. Du har kanskje skiføre ennå. Jeg synes det er rart at det allerede er mai om noen få dager. Ha fine dager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var på ski sist søndag. Typisk vårskitur i fint vær på felleski over snø og is, mose og lyng. Magisk rett og slett. Skitur for spesielt interesserte ble det sagt.
   Så enig med deg. Dagene flyr avgårde i rekordfart om våren. Det er mye som skal gjøres både ute og inne. Kjøligere i dag, men det er jo normalt i april her oppe.

   Klem Ingunn

   Slett
 4. Så artig å se at du har hatt en slik flott påske! Ja jeg skjønner at du er glad i snø og skiturer. Og så kjekt å kunne finne igjen et broderi etter en datter, som du kan gi til jenta hennes! Rørende, - og veldig kjekt at hun satte pris på det. Søte barnebarn du har!
  Ja våren er nok i anmars både her og der, og det er vel som det skal være. God helg!

  Inger G.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen! Ja, vi må lage oss lykkestunder i disse dager. Synes denne krigen begynner å bli langvarig nå. Jeg var på ski sist helg også. Kommer nok noen bilder på bloggen etterhvert. Fredag og helgavask. Skal gå meg en tur etterpå. Det er godt både for kropp og sjel.

   Riktig god helg! Nyt våren der du er!

   Klem

   Slett