tirsdag 12. juni 2012

Gullpuls og sokker

Strikketørke? Nei, langt i fra. Men når jeg holder på med mange ting samtidig, tar det litt tid før noe blir helt ferdig og kan blogges.
I dag ble to par pulsvarmere klare. Disse er strikka i hvit Sandnes Alpakka sammen med en tynn gulltråd på pinner nr 3,5. Oppskrifta har jeg lagt ut før og ligger her.


Slik ser de ut inni handa.Nærbilde av heklablomsten med perler.Det andre paret er i beige/lysebrun og er likt det paret jeg har vist på bloggen før.Eirik ønska seg tykke sokker, og det har det blitt. I dette paret har jeg brukt Järbo raggi og pinner nr 3,5 og 4.
Det gikk med 170 gram, men da strikka jeg ekstra lang vrangbord.  Ett nøste på 150 gram var ment å rekke til et par i herrestørrelse.
Jeg kjøpte to nøster, så det kommer nok et lignende par i  en mindre størrelse før vinteren.

Håper dere har sol og sommertemperatur!
Her har det regna i bøtter og spann i hele dag omtrent, men jeg fikk gått en tur mens det var litt opphold mellom bygene.

Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld!

11 kommentarer:

 1. Kjempesøte pulsvarmere du har laga, og de sokkene er sikkert gode og varme til vinteren!
  Regnvær her idag. Har starta med montering av hekleteppet, det er greit arbeid i innevær! Ha en fin tirsdagskveld du også! :-)

  SvarSlett
 2. Pulsvarmerne dine er så utrolig fine med alle de små detaljene! Fargenyansene på stripesokkene var så behagelige og fine sammen:) Godt med et par strikkasokker på kalde sommerkvelder:)

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 3. Så lekre pulsvarmere igjen :) :)

  Det svenske lestegarnet er bare SÅ godt å både strikke med, og ha på seg :) Holder på med samme garnet (sett: Lester, votter og stjernehals)

  SvarSlett
 4. Nydelige pulsvanter og herlige sokker. Du har ikke ligget på latsiden, nei :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Sånn kan det bli. Flere prosjekter samtidig, man strikker og strikker, men ingenting blir ferdig. Flotte pulsvarmere! :)

  SvarSlett
 6. Så fine ting du lager! Jeg forstår at det er mange som får varme seg med alt det fine du produserer;) Liker veldig godt heklerosetten;)

  SvarSlett
 7. Flotte ting du har laget, men håper inderlig det er lenge til du får bruk for dem....nå vil vi ha bare sommer,sommer og atter sommer med gode temperaturer!

  Og så håper jeg du har anledning til å ta bort bekreftelsen på kommentarer..det er ofte så vanskelig å tyde

  SvarSlett
 8. De er så utrolig flotte de pulsvarmerne du lager...og sokkene blir nok å varme godt!
  Sommeren venter vi stadig på her nord, det er så surt og kaldt at fysj...men vi er optimister!
  Ha en riktig god kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 9. Oj, så vakre pulsvanter! Ja, det er herlig å ha så mange håndarbeidsinteresser, så går man ikke tom for noe å gjøre! ;)
  Klem ToneB

  SvarSlett
 10. Nydelige pulsvanter! Det gjorde seg veldig med den perlepynten;)

  SvarSlett
 11. Lekre pulsvarmere, enkle med likevel veldig fine. Det er greit å ha flere ting man holder på med på samme tid - det er en kjent ting her i huset. Sokker i selvstripende garn er kjekke å strikke.

  SvarSlett