torsdag 8. mars 2012

Carpe Diem

I går snødde det, i natt kom kuldegradene og i dag skinte sola. Har hatt en strålende dag på Dagalifjell med silkeføre under skia.


Etter en matbit ved Fjellbua, er vi klare for å gå videre innover Vasstulanløypa.        Ved Eltebekktjønn. Motbakkene er unnagjort.Her valgte vi å gå mot Slåtteli, og vi angret ikke.Dette er drømmen, slake nedoverbakker i flere kilometer.


Fra Slåtteli gikk skispora videre mot Sjugurdshøvde og Torsetlia.Marit i siste motbakken opp mot Vasstulan etter drøye to mil på ski.


Ta en tur innom Vanellas Blogg og møt våren der. Hun har også Give Away i anledning oppretting av ny blogg. Hun er en mester med symaskinen og tar kjempefine bilder.

LoddtrekningGratulerer til alle i anledning kvinnedagen!

Jeg skal kose meg med bundingen etter en kjempedag på fjellet.

5 kommentarer:

 1. Huff, nå blir jeg helt fullstendig knust av at jeg ikke kan være med dere på skitur...får nesten abstinens av å se de nydeligste løypene, også været da...å, som jeg lengter mot fjellet...heldige deg.
  Ha en god kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Så vakkert! Ser ut som dere har hatt en deilig dag :)

  SvarSlett
 3. Åh for noen fantastiske turbilder :) :)

  Her har vi hatt Åpning av Borealis vinterfestival i kveld - veldig spesiell åpningsshow også i år. Fantastiske bilder på www.finnmarkslopet.no (og ser du på billedserie, er mi datter på siste bilde - med huset foran seg)

  Klem, Lene Sofie

  SvarSlett
 4. Vinter-fjellet er bare vakkert i solskinn :) Flotte bilder du har tatt!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Hadde det vært mæ på ski hadde æ kommet frem med snøsmeltinga.. Flott tur du har hatt ;-)

  SvarSlett