onsdag 28. februar 2024

DAGALIFJELL SÅ KLARTFebruar er måneden for de fineste skiturene. 
Og da pleier vi å si at det er det samme hvor vi er bare vi ser Hallingskarvet!


Og en selfie i løypa hører med!
Det er milevis med løyper så vi hadde ikke fjellet for oss selv om det kan se slik ut.


Kortreist lykke!Jeg har ikke begynt å lengte til våren. 

Nå utover er vinteren på sitt beste.

Ønsker alle mine lesere gode dager framover!Klem Ingunn 

18 kommentarer:

 1. Tusen takk :-))) I love :-)))
  Kjære Ingunn, jeg forstår deg så godt - og du vet det :-)))
  Ha det gøy i den hvite prakten... Jeg krysser fingrene for mye sol... bare herligheten.
  Stor klem fra Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har vi hatt mildvær noen dager, men utover neste uke skal det bli kaldere. Og snø har vi rikelig av. Men det erviktig å være ute uansett vær.

   Klem fra Ingunn

   Slett
 2. Så kjekt å se deg "i farta" !! Ja du er nok en ekte ski-entusiast!
  Flotte løyper, ser jeg. Og når en først har kommet seg ut, ja da er det hærlig. :) Gleder meg veldig til hytta til eldstedattra mi og familien, på Oppdal, er ferdig. Da blir det nok mange skiturer, for der går løypa rett forbi hytta ..... Men det blir nok ikke før neste vinter. Nå skal vi først ha vår og sommer!
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har alle noe å glede seg til! Ja, jeg er veldig glad i å gå på ski, men nå har det regna i flere dager. Der jeg går tur er det vekselvis is, sølete og bart. Blir nok ei stund til jeg kan parkere piggskoa. Men for meg er det viktig å komme meg ut uansett vær og føre. Jeg er bestandig gladere når jeg kommer inn igjen.

   Riktig god lørdagskveld fra Ingunn

   Slett
 3. Det ser jo deilig ut med skitur! Selv om vi har hatt mye snø i vinter har det ikke blitt til noen skitur på meg. Nå er all snøen og isen regnet bort og i dag gikk vi turstien langs elva. Det har regnet så mye så det har vært veldig klinete å gå der selv om isen var borte. Men det var fint å gå der i dag, gleder meg til mer turgåing nå. Ha en riktig fin mars!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mildt og regn her også. Det har blitt piggskoturer i det siste, men det er alltid godt å komme seg ut. Været får vi ikke gjort noe med. Jeg er alltid gladere etter turen enn før jeg går ut. Og tankene klarner.... Nå kan vi jo glede oss til lettere påkledning etterhvert.

   Ønsker deg en riktig fin vår der du bor!

   Klem Ingunn

   Slett
 4. Hei Ingunn!
  Det ser veldig deilig ut og bare lange ut i så flotte løyper.
  Vi har alltid vært på fjellet hver vinter, men i år har vi ikke noe hytte lenger.
  Sol og vindstill i mars er min drømmeferie på fjellet!
  Kos deg i skiløypene et par måneder til!
  Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt magisk! Med nypreparerte felleski går det akkurat fort nok for en pensjonist. Det er bare å nyte.....

   Klem Ingunn

   Slett
 5. Helt utrolig vakkert! Bor dere i nærheten av dette paradiset? Skulle gjerne ha vært der og gått på ski! Det er bare å nyte hver dag med flott skiføre og fint vær! Takk for hyggelig kommenter på min blogg.
  Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. En liten halvtime å kjøre så er vi der. Og med nypreparerte felleski går det akkurat fort nok for to eldre damer. Skiturer nytes hver gang i slike omgivelser.

   Klem Ingunn

   Slett
  2. Høres kjempeflott ut. Håper dere får fint vær i påsken. Her er det gråvær igjen, og litt snø kom i går kveld. Hilsen Tove/fargeneforteller

   Slett
  3. Et lite lag med snø her i morges også, sol og kuldegrader. Men så kom gråværet og det ble mildere. Påskeværet får bli som det blir. Vi har ihvertfall nok snø! Gleder meg til små og store påskegjester.

   Slett
 6. For noen fantastiske bilder. Mannen min og jeg reiser østover for en sen vinterferie neste uke. Vi håper på fine skiløyper og fint vær! I dag er det selvete kvinnedagen og vi gratulerer hverandre med dagen! : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med dagen! Og god tur på vinterferie! Det er aldri for seint. Fineste tida nå utover! Riktig god helg!

   Hilsen Ingunn

   Slett
 7. Hei. Så flotte vinterbilder! Det er noe med at når bakken er hvit og himmelen blå, så forsterkes både det hvite og det blå. Jeg skal ikke skryte på meg å være noen skigåer, men ser jo at dette har vært en tur i fantastiske omgivelser. Hos meg det vært stille på bloggen lenge. Både den og fotografering er et overskuddsprosjekt, og akkurat overskudd har det skortet på i den mørke tiden. Men nå er lyset tilbake - og med det forhåpentligvis mer energi. Jeg var inne på bloggen din og kikket etter deg rett som det var, så jeg er veldig glad for å høre at det står bra til. Nyt våren! Hilsen fra meg på yttersida av Vesterålen

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre fra deg! At det kan gå tregt med blogginga kan jeg kjenne meg igjen i. Det er absolutt et overskuddsforetak og skal være lystbetont synes jeg. Og lyset er viktig for en gladere hverdag. Gleder meg til å stikke innom bloggen din igjen!

   Klem fra Ingunn

   Slett
 8. Wow, det ser utrolig flott ut! Så moro å se at du har strikket de tovede vottene jeg viste frem på bloggen min! Jeg ønsker deg en riktig god påske! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg henter mye inspirasjon i bloggeverdenen. Det er så kjekt å se hva andre driver med. Her kan vi ikke skryte av påskeværet, 2 plussgrader og silregn i øyeblikket. Men været får vi som kjent ikke gjort noe med: God påske til deg og dine!

   Klem Ingunn

   Slett