søndag 18. oktober 2020

Russesokker, pulsvarmere og pannebånd

 Da er det over en måned siden siste blogginnlegg, og jeg beklager virkelig at jeg ikke har vært innom hos dere trofaste, heller. Men strikking blir det bestandig tid til.

Det har blitt tre par russesokker, alle strikka i sportsragg fra Vikinggarn. Dette er populære presanger, så det er greit å ha noen par ferdige før jul.


Pannebånd ble det også noen av når jeg først var i gang.Iselinpannebånd, str 3-5 år.
Dette er til Klara Johanne, og dokka fikk være modell nok en gang.
Pannebåndene med fletter fikk jeg inspirasjon til fra Marte Helgetuns bok "Strikk i all enkelhet". Det nederste er dobbel perlestrikk. Veldig greie ett-nøste-prosjekter.


Noen pulsvarmere har det også blitt.


Jeg trengte to presanger, og da var det lett å ty til disse med fletter og perler.


Disse er hekla. Oppskrift fra Hobbyugla.De svarte var en bestilling, og det andre paret har også fått ny eier.


Høsten har gått fort. Jeg har plukka bær og laga eplemos, og nå er jeg i gang med klingebaksten.

Men det blir alltid tid til turer. Det gjør godt for både kropp og sjel.Med disse bildene ønsker jeg alle mine lesere fortsatt god søndag!

Håper fortsatt på fine høstdager!


Hilsen Ingunn

5 kommentarer:

 1. Nok en gang viser du oss nydelig håndarbeid! Jeg var innom en palestinabutikk her i Bergen i forrige uke. De selger bl.a. håndaebeid av palestinske kvinner. Det var vesker brodert med bittesmå korssting, og mønsteret var nettopp åttebladsroser, som vi ofte tenker på som et typisk norsk mønster. Men de finnes over hele verden. Vakkert mønster, uansett hvor det kommer fra :)

  SvarSlett
 2. Ja, som KKvinneblogger skriver, så er åttbladsrose mønsteret universelt, virker det som, og jeg blir aldri lei det! Flotte sokker og annet småstrikk, Ingunn! Jeg kjenner meg igjen på at bloggingen går litt tregt, og at tiden går til andre ting. Men slik er det vel, at ting forandrer seg, og vi forandrer oss! Ønsker deg en fin dag, og håper du har fine høstdager! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. De russesokkene er nok populære gaver å få! De er virkelig flotte. Mange fine pannebånd og pulsvarmere også, og kjekt med dukke som modell, de er veldig tålmodige fotomodeller ;) Naturen er alltid vakker!

  SvarSlett
 4. Så flittig du er, og så mykje fint som kjem av pinnane dine :)

  SvarSlett
 5. Du står jammen meg på . Du har jo en strikkeproduksjon som skulle tilsi minst 40 timer i døgnet! Flotte russesokker! De er morsomme å strikke, er litt annerledes en vanlige sokker. Og alt du strikker er som alltid veldig pent strikket!
  God helg! Klem

  SvarSlett