torsdag 10. mai 2012

Sokkeprosjektet i målHer er de fire siste sokkeparene klare til vinteren. Jeg har brukt litt forskjellige garntyper, og de fleste var myke og gode. I de grå er det brukt noe vellagret Raggegarn fra Gjestal. Skrekk og gru - noe så hardt og vondt å strikke av, men det er jo ikke mange åra siden det var helt vanlig med slikt garn til sokker. Etter vask ble de mer behagelige, men nå er det heldigvis bare et lite nøste igjen. Ingenting kan kastes må vite!Jeg måtte bare ta med et bilde av alle de ni parene som har fått en "make-over". I utgangspunktet var det åtte par, men så fant jeg noen vrangborder i mine egne gjemmer i tillegg. Ei pølse til eller fra i slaktetida?
Og jeg er ikke lei av å strikke sokker, så et par til er nok snart på pinnene. Enn så lenge strikker jeg på tunikaen og ei kopptue, og i dag begynner jeg på et morsomt skjerf, tror jeg. Må ha litt variasjon.


Velkommen til nye følgere, og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

Ønsker dere alle en riktig fin dag!

14 kommentarer:

 1. Åååhh - imponert!! Her hjemme er det alltid sokker det blir av det restegarnet jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Alle i familien har fargerike ullsokker :-)

  Men sannelig skulle jeg tatt meg på tak og gjort som du: strikket opp ALT restegarn som kan brukes og KASTE det siste nøstet. Hørtes HERLIG ut!!

  Tenk hvor herlig det blir å finne frem disse til vinteren :-)

  SvarSlett
 2. Oi, så flink du ha vært. Her har du reddet slitte sokker og brukt masse restegarn. Gjenbruk har jeg sansen for :)
  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 3. Ikke fare for å bli kald på beina til vinteren nå:-) Så deilig å få brukt opp masse restegarn.

  SvarSlett
 4. Flinke deg, og suveren måte å få brukt opp rester på :) Jeg er veldig tilhenger av å ha glade, lystige lester :)

  Ha en super torsdag

  Klem

  SvarSlett
 5. For en samling! Du er virkelig en reser til å strikke sokker!! Tenk så glade føtter som får lov til å ha disse herlige sokkene på beina!

  SvarSlett
 6. Alle ni ble kjempefine, og de blir nok god å ha til vinteren, selv med "hardt" garn. Det sokkegarnet som før (jo, nå også) var hardt som hampetau er nok sterkere enn garnet vi liker å strikke av nå!
  Har også sokkeprosjekt liggende til mellomarbeid.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. Virkelig godt jobba, tror det er en fare for at de kunne ha havnet i søpla hjemme hos meg, men jeg skal merke meg tipset, så får vi se i fremtiden....
  Takk for at du blir med på jubileumslotteriet mitt!

  SvarSlett
 8. Herleg! Så mange gode ull-lestepar som berre ventar på ein "ny vår" til vinteren:) Du er jammen flink!

  SvarSlett
 9. Skikkelig storproduksjon :-)
  Så fargelade og herlige, de skal nok varme godt.

  SvarSlett
 10. Imponerende sokkeproduksjon! Sikkert mange som blir glade - og varme på beina - her!
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 11. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar til Butterfly-skjerfet :)
  Det minnet meg om at det er altfor lenge siden sist jeg har lagt ut noe, så det skal på listen for hva jeg har lyst til å få gjort denne helgen - takk for påminnelsen.

  Fin blogg du har også - har tittet litt rundt og blitt inspirert.

  God helg til deg også!

  SvarSlett
 12. Hei :) Takk for hyggelig kommentar på bloggen :) Veldig koselig blogg du har, jeg har lagt meg til som følger. Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 13. Du og du for nokre snaisne sokker!! Skikkelig stilig :O)) Det er faktisk dei kjekkaste sokkane å strikke, dei som ikkje treng å vere like :O)))

  Ha ein fin 17 mai!

  Stine :O)

  SvarSlett
 14. Du har fått brukt opp litt restegarn du også, ser jeg! Imponert over produktiviteten din :) Jeg kjenner meg veldig godt igjen i at ingenting skal kastes! Selv det groveste raggegarnet fikk bli med også på mine restesokker, selv om det var en pine å strikke med det ;)

  SvarSlett