mandag 5. september 2011

Garnlykke

Etter å ha tilbrakt ei hyggelig helg hos bror Magne og svigerinne Torild på Langøy, ble det besøk hos
Marit og Strikk Innom på tur heimover. Det er alltid stor fare for å gå amok i garnlageret hennes, så det var kanskje lurt at vi lada opp med kaffe og kanelboller først.


Her er Marit foran hyllemeter med fristelser for en garninteressert tante. Og det var bare å snu seg rundt for å finne mer. Her var garn i alle tykkelser og farger, det ene mykere enn det andre. I tillegg var det tilgang på fine mønster, strikka modeller og informasjon om og erfaringer med de ulike garnsortene. Dette er det nærmeste man kommer garnlykke!


Dette garnet ble med til Uvdal.Det ble fem nøster Sterk, et garn jeg synes er fint å bruke til både sokker, votter og luer. Så ble det tre nøster Jærbo garn til sokker, to hesper silkemykt Eco Duo tenkt til hals og lue, en hespe Baby Alpaca Chunky til lue og to nøster Reggae ombre, også de til lue, tror jeg.
Så nå frister det å legge pjoninga på vent og dra i gang med strikkepinnene, men jeg skal pjone ferdig det votteparet jeg holder på med først. Det er kjekt å ha noe å glede seg til også!

1 kommentar:

  1. Ahhhh, der skulle jeg også ha vært :) Vil tro dere kosa dere begge to :) Håper dere hadde en flott helg! Ser ut til at du har knekt spiralmønsteret på pjonevottene. Nå får vi vell bare vente i spenning på hva du tryller frem av disse godisene ;) Hils onkel fra meg :)

    SvarSlett