torsdag 17. november 2011

Votter til Dovregubben?Foranledningen til dette votteparet var at jeg fikk to nøster hvitt Free Style Dalegarn i gave. Dette er et nytt bekjentskap for meg, 100 % ull Superwash, 80 m /50 gram og pinnestørrelse 3,5-5.
I garnlageret fantes et grått garn, Cherie fra Idena med omtrent samme tykkelse, og da var jeg i gang med nok et par mønstervotter, denne gang med pinner nr. 4.

Det burde kanskje ringt noen klokker underveis, og jeg hadde Dovregubben i tankene ettersom arbeidet skred framover, for vottene ble STORE og TYKKE og garantert VARME. Men hvem passer de til? Det gjenstår å se.
Det er samme mønster som jeg har strikket tidligere, men det hadde nok klart seg med damestørrelsen med dette garnet og såpass tykke pinner. Håper det dukker opp noen digre never de passer til, for jeg synes jo vottene er altfor fine til å bli liggende ubrukte.


Det er utrolig fint vær om dagen. Tok med kamera på dagens tur.Kuldegradene setter sine spor på naturen.
Ved Uvdalselva.


Ukene går fort. Allerede fredag i morgen. God helg til dere alle!9 kommentarer:

 1. Fine votter - håper det dukker opp noen de passer til. Fant sangteksten på nettet. Passer godt som en oppmuntring på de novemberdagene som ikke er klare og fine. Nydelige bilder du har tatt.

  SvarSlett
 2. Århhhh , hvor er de bare smukke , så smukke , du er dygtig :-))

  SvarSlett
 3. Så flotte vottar og så fint strikka.

  SvarSlett
 4. Ja slik kan det gå når en bytter garn. Men vottene er jo så flotte så jeg håper de finner en eier!

  SvarSlett
 5. Så fine votter! Håper du finner en mottaker, for disse kan ikke bli liggende ubrukt! Jeg synes også det er vanskelig med votter og størrelser, og nytt garn gjør det jo ikke letteret. Men fine ble de!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Det var noen fine votter du har laget, og herlige vinterbilder:-)

  SvarSlett
 7. Vottene ble veldig fine, så får håpe at du finner noen med store never, han eller hun blir sikkert veldig glad. Nydelige bilder fra elven. Takk for kommentar hos meg. Har ikke så mange fler timer i døgnet enn dere!!!!, men gjør ikke så mye annet enn å gå litt turer i tillegg og det jeg lager er ikke så veldig avansert. Koser meg masse, helt alene...med hunden også da. Ha en flott mandagskveld.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min fra en navne-søster!
  Har vandret litt i Bundingen, og fant mange fine strikkeprosjekter, fine tur-bilder og flotte små dikt! Koselig!
  Jeg vil gjerne ha deg på blogg-lista mi, slik at jeg kabn følge med på det du strikker og viser fram!
  Hilsen fra Pusle-Ingunn

  SvarSlett